2012-08-20 07:31:10• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - ne engedje, hogy kihozzák a sodrából

Napi horoszkóp augusztus 20-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Meglehetősen nehéz időszak áll ön mögött: a mai napot szánja a lazításnak. A nagy tömegek ugyan nem vonzzák, mégis találhat magának olyan programot, ami pihenésnek is jó, de szórakoztató is. Válassza azt, ami felüdítheti!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Akár igaza van, akár nem, a főnökére mégis hallgatnia kell. A munkahelyi frusztrációkat ma mégis tegye félre (elvégre ünnep van). Ha mégis dolgoznia kell, meglehet, hogy ma kellemesebb körülmények között teheti mindezt. Használja ki a lazább hangulatot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma végre önre is mosolyoghat a szerencse: egy tömeges rendezvényen olyan emberrel találkozhat, aki segítségére lehet a karrierje építésében. A támogatókra most nagy szüksége van: semmiképp se maradjon hát otthon!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne hagyja, hogy az irigység, vagy más, bántó rossz érzés elhatalmasodjon a lelkén. Lássa meg az emberekben a jót is. Ez az első lépés afelé, hogy az valóban meg is valósulhasson. Márpedig a lehetőség mindenkiben benne rejlik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne engedje, hogy ma kihozzák a sodrából! A legjobb formáját kell hoznia, talán még közönség előtt is kell szerepelnie. Ha zaklatott lélekkel vág bele, szinte biztos a kudarc. Kezdje a napot meditálással, vagy úszással, ha teheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap egy hirtelen ötletből fakadó utazást tartogathat az ön számára. Ne féljen a váratlantól, mert nagyon jól sikerülhet. Önnek is szüksége van már egy kis kimozdulásra, ne aggodalmaskodjon a kötelezettségei miatt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma a Hold áthaladása okozhat zaklatottságot a lelkében. Szerencsés esetben ez inkább lelkesedést, semmint könnyeket hoz önnek. Az érzelmek áradására mindenképp készüljön fel – a kell papírzsebkendőkkel. A döntések ma könnyebbek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma teljes szívéből átérezheti, amit titkon mindig is tudott: nem a mértéktelen vásárlás tesz boldoggá. Inkább kerülje is el azokat a helyeket, ahol az ilyenkor szokásos bóvlik tömegeit az emberekre kényszerítenék. A természet szebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Fárasztó volt a hétvége, akármennyire is a pihenésnek próbálta szentelni az elmúlt napokat. Lehet, hogy jól esne néhány szabadnap, azonban a felgyűlt munka miatt ezt nem teheti meg. Kitartás, már csak párat kell aludni a következő hétvégéig!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Talán más valaki hibája miatt kell ma többet munkálkodnia. Pedig ön is szeretné élvezni az extra szabadságot, és a rendezvényeket. Gondoljon arra, hogy akin most segít, az nem lesz hálátlan önnek. És végül is szereti őt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön szerencsés alkat, általában nem tartozik az aggodalmaskodók közé. Pedig vannak helyzetek, amikor nem árt, ha kissé tartózkodóbb, vagy fél a következményektől. Ne induljon fáradtan útnak, és főleg ne vezessen italosan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az egykedvűség a legnagyobb veszély, ami fenyegetheti. Az öröm és a bánat megélése is természetes, és hozzátartozik a lelki egészségéhez. Ha úgy érezné, hogy már semmi nem borítja ki, az nagyobb baj lenne, mintha néha pityereg.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: